SIKKERHET 24 Logo SAMPLE

Boligalarm

Produktcollage-med-forklaring-882x372pxnyprofil

Komplette alarmsystemer med fullservice

Verisure er leverandør av boligalarmer og tilkoblede tjenester for det smarte hjemmet. Med oss får du et fremtidssikkert system som kan bygges ut og som inneholder flerfunksjonelle produker. Så fort du kobler til et nytt produkt, laster du bare ned ny programvare. Tilkoblingen gjennom både bredbånd og GSM, kryptert kommunikasjon og det faktum at vi selv står for utformingen og utviklingen, gjør systemet ekstremt sikkert og pålitelig.

Installasjon og service

Våre alarmspesialister tar seg av installeringen av systemet. Det er en service vi gir til alle våre kunder. Det er også en garanti for både deg og oss at hele alarmkjeden fungerer.

Egen alarmstasjon
Verisure/Securitas Directs alarmstasjon er bemannet av spesialopplærte alarmoperatører døgnet rundt, hele året. De er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsaken og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Gratis vekterutrykning
Får vi ikke avklart situasjonen på stedet, drar en vekter hjem til deg for å utføre en inspeksjon av boligen. Det koster ingenting ekstra, uansett hva som har forårsaket alarmen (unntak er åpenbare misbruk av tjenesten).

Smarte tjenester for hjemmet og familien
storytelling SmartHome NOForestill deg en boligalarm hvor du kan skru av kaffemaskinen og som forteller deg når barna kommer hjem fra skolen - selv når du ikke er hjemme. Verisure gir deg så mye mer enn en standard boligalarm. Du får et tilkoblet, smart hjem.

Skru boligalarmen på og av med smarttelefonen. Kontroller låsen, belysning og andre elektroniske apparater via fjernstyring. Få varsel på mobilen når barna kommer hjem. Les av innetemperaturen eller luftfuktigheten og bli varslet hvis brannalarmen går.

Ved å bruke moderne, trådløs teknologi kombinert med Verisure App og Mine Sider, som i tillegg gir deg et trådløst betjeningspanel, gjør Verisure at du har kontakt med huset ditt og din familie, uansett hvor du er.

 


 

Kontakt oss
Navn (*)
Please let us know your name.
Telefon (*)
Invalid Input
E-post (*)
Please let us know your email address.
Postnummer (*)
Please write a subject for your message.

Utskrift