SIKKERHET 24 Logo SAMPLE

Om oss

Sikkerhet 24 holder til i Ålesund, og er en total leverandør innen sikkerhet, både for næring og private. Våre samarbeidspartnere har solid erfaring innen sikkerhet, og leverer kvalitetsprodukt. Siden vi startet i 2004 har vi etablert oss som et firma som har mange store, og små kunder. Totalt har vi omlag 5.500 kunder i vårt område. Vi har satt oss som mål å bli størst innen sikkerhet, så om du trenger å sikre din bolig eller din bedrift, så ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Franchiseavtalen med Verisure Securitas Direct, gir oss rett og ansvar for alt salg, installasjoner og service på Securitas Directs produkter i Møre & Romsdal, og Sogn & Fjordane. I tillegg utøver Sikkerhet 24 salg og montasje/service innen videoovervåkning, rene brannvarslingssystem og øvrig sikkerhetsutstyr. På bakgrunn av at vi har lokaliteter med teknisk avdeling både i Kristiansund og Nordfjordeid, er vi kjent for å ha rask responstid i forhold til både montering og service i vårt område.
Vi jobber med sikkerhet, og derfor er kvalitet veldig viktig for vårt arbeid.

Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i våre lokaler for å få en presentasjon av våre produkter. I vårt «Show-rom» kan du få en god og uforpliktende gjennomgang av de produktene vi har å tilby.

Hjertelig velkommen!

Utskrift