SIKKERHET 24 Logo SAMPLE

{form 7}

Referanser

Vi leverer komplette system til din bedrift etter dine ønsker. Ta kontakt for en gratis befaring så vurderer vi dine behov og kommer med et uforpliktende tilbud. Vi har gode referanser å vise til: 

 

Bedrift 1: 

 

 

Bedrift 2:

Utskrift

Bedriftsalarm

alarmoperator 220x220Kompetanse, kvalitet og service. Tre ting som fram til i dag har fått 10 000 bedriftskunder til å sette sin lit til oss. Med kunder innenfor de fleste bransjer står vi også for
en omfattende bredde av løsninger i våre anbefalinger. Vi tilbyr alt fra mindre alarmpakker til komplette og skreddersydde sikkerhetssystem der flere ulike alarmløsninger integreres med hverandre.


Innbrudd
Alarmklistremerke med kamera har en sterkt forebyggende effekt mot inntrengere. I de tilfeller det ikke holder, overtar teknikken. Med vår fotodetektor PIRCam® i innbruddsalarmen, muliggjøres bildeverifisering av alarmårsak, hvilket gir både forebyggende og effektiv beskyttelse mot tyveri og skadeverk.

Personbeskyttelse
Behovet for en trygg og sikker arbeidsplass er stort, men behovet kan variere. Med våre alarmløsninger får du et personvern som passer alle miljøer. Alarmen øker tryggheten for personalet og kunder, og kan benyttes frittstående og som en integret del i bedriftens alarm- og sikkerhetsløsninger. Med et enkelt knappetrykk sendes et lydløst signal til vår alarmstasjon.

Røyk- og brannvarsling
Røyk- og brannvarsling bør alltid være en integret del av foretakets alarmsystem. Vi anbefaler at alarmsystemet kompletteres med røykdetektorer som kobles sammen med PIRCAM® kameradetektor for rask verifisering av brann.

Vi tilbyr avanserte alarmer til din bedrift. Ta kontakt for utfyllende informasjon og en gjennomgang av ditt behov. 


 

Kontakt oss
Navn (*)
Please let us know your name.
Telefon (*)
Invalid Input
E-post (*)
Please let us know your email address.
Postnummer (*)
Please write a subject for your message.

Utskrift

Videoovervåkning

exacqVision banner Vår samarbeidspartner innen videoovervåkning er Vicon Norway A/S, en uavhengig leverandør av produkter og løsninger innen ITV og adgangskontroll til installatører og systemintegratører på det norske markedet. Firmaet har eksistert siden 1987 og deres  produkter og løsninger er å finne innenfor en rekke ulike markedssegmenter. Disse segmentene innebærer:

  • Eiendom og logistikk
  • Industri og prosesskontroll
  • Offshore og maritime installasjoner
  • Offentlige og statlige bygg
  • Samferdsel og kommunikasjon
  • Varehandel og retail

 


Kontakt oss
Navn (*)
Please let us know your name.
Telefon (*)
Invalid Input
E-post (*)
Please let us know your email address.
Postnummer (*)
Please write a subject for your message.

Utskrift